Societat 12/12/2022

Cort assegura que el camí de Bellver s'ha pavimentat de nou perquè estava "molt deteriorat"

L'àrea d'Infraestructures va rebre un escrit del sindicat de policies municipals en el qual es criticava el mal estat del paviment del camí d'accés a la Policia Muntada

ARA Balears
1 min
Denuncien que Cort asfalta el bosc de Bellver.

PalmaL'Ajuntament de Palma ha explicat aquest dilluns que es va asfaltar de nou, el 2 de desembre, el camí entre l'aparcament del castell de Bellver, la Policia Muntada i el carrer del Polvorí perquè estava "molt deteriorat" i hi havia "nombrosos clots". En un comunicat recollit per Europa Press, Cort ha assegurat que el 4 d'agost l'àrea d'Infraestructures va rebre un escrit del sindicat de policies municipals en el qual criticaven el mal estat del paviment del camí d'accés a les instal·lacions a la Policia Muntada.

En aquest sentit, el 4 de novembre, el servei de Prevenció de Riscos Laborals de Cort es va interessar per les actuacions previstes per aquest servei en el camí en qüestió, perquè s'hi havien produït "diversos accidents". "Pel fet de tractar-se d'un accés a un centre municipal de treball, el servei de prevenció va reiterar la necessitat de dur a terme les tasques necessàries per condicionar aquest camí", ha assenyalat el Consistori.

Les actuacions de pavimentació han inclòs l'accés al carrer Polvorí, ja que en aquest tram es varen fer obres de canalització fa anys i la calçada "estava en mal estat", un tram que "sempre ha estat dotat de paviment asfàltic", segons Cort.

Cal recordar que dissabte el PP va emetre un comunicat en el qual criticava que l'equip de govern "destrossava" la zona "per haver permès que es ficàs una placa de més de 18 centímetres de quitrà i asfalt per un camí que no permet el trànsit rodat".

stats