Continua la recerca de l’home que hauria matat el seu fill de dos anys

Les càmeres de l'establiment van captar la fugida del principal sospitós saltant la tanca de la piscina

Ara
2 min
Fotografia del pare del nen, difosa pels Mossos d'Esquadra

BarcelonaEls Mossos d’Esquadra continuen buscant l'home que hauria assassinat dimarts a la nit el seu fill de dos anys en un hotel del Paral·lel, a Barcelona. Des d’aleshores, mantenen un ampli dispositiu arreu del país i controlen totes les estacions de tren i autobús, aeroports i els voltants dels habitatges de familiars, amics i companys de Martín Ezequiel Álvarez Giaccio, veí del Vendrell de 44 anys i principal sospitós d’aquest crim.

La policia busca el presumpte homicida des de dimarts a la nit, quan es va trobar el nen inconscient en una habitació de la setena planta de l’Hotel Concòrdia, al barri del Poble-sec. Va ser la mare de la criatura qui, cap a les 10 del vespre, va trucar a la policia. Segons va transcendir, Álvarez s’havia endut el nen i havia enviat missatges a la mare, de la qual s’havia separat, en què l'amenaçava que se’n penediria. Quan els serveis d’emergències van arribar a l’hotel no van poder fer res per salvar la vida al menor. 

Álvarez Giaccio no tenia denúncies prèvies per violència sobre la dona ni li consten antecedents, segons confirmen fonts del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC). Les imatges de l’establiment hoteler van captar la fugida d’Álvarez, que primer va comprovar que no hi havia ningú al passadís de la planta setena (on presumptament havia comès el crim). Després es va escapar de l’establiment saltant la tanca de la piscina. 

La justícia va decretar el secret de les actuacions, però la falta de pistes sobre on era va fer que, en un gest poc habitual, els Mossos demanessin permís judicial per difondre la fotografia del sospitós per fer una crida a la col·laboració ciutadana. Els agents el descriuen com un home d’1,78 metres d’alçada i de complexió atlètica, amb els ulls marrons i que du la barba retallada i els cabells rapats.

stats