Talls de carrers
Societat 29/02/2024

Consulteu tots els talls de carrers i desviaments en el marc del Dia de les Balears

L'EMT i la Policia Local han programat diverses actuacions per a la diada de les Illes

ARA Balears
2 min
Autobús EMT

PalmaL'Empresa Municipal de Transports (EMT) i la Policia Local han programat diverses actuacions al centre de Palma, com desviaments a línies d'autobusos i talls de trànsit de vehicles, entre aquest dijous i diumenge amb motiu de les celebracions en el marc del Dia de les Illes Balears. Segons ha informat l'empresa pública, la línia L25 circularà desviada pel passeig Marítim, l'avinguda de l'Argentina, Jaume III, el Born i la plaça de la Reina a causa del tall a l'altura d'Antoni Maura. Aquest desviament no implica l'anul·lació de cap parada d'autobús.

Pel que fa a dia 2, la línia L25 circularà desviada per l'avinguda de l'Argentina, Jaume III i, després, ruta normal entre les 11 i 15 hores i entre les 18.30 i 23.30 hores. En aquesta mateixa franja horària i jornada, la línia L35 (Aquàrium- Plaça de la Reina-Catedral) finalitzarà a l'estació del tren de Sóller. Per aquest motiu, s'anul·laran les parades del Born i la plaça de la Reina, així com els recorreguts habituals entre la plaça d'Espanya i la plaça de la Reina.

Talls de circulació

La Policia Local ha informat que tancarà, a partir d'aquest dijous i fins dia 3, la circulació de vehicles entre l'avinguda Antoni Maura, Adolfo Suárez i la plaça de la Reina, de 10 a 22 hores. Per això, s'ha advertit que només es permetrà el canvi de direcció des del passeig del Born cap al carrer del Conqueridor. A més, dia 1 estarà prohibit el pas de vehicles a la plaça de la Porta de Santa Catalina entre les 11 i 18 hores. Pel que fa a dia 2, es tancarà el passeig del Born entre la plaça de Joan Carles I i la plaça de la Reina en dues franges horàries, entre les 10 i les 15 hores i entre les 19 i les 22.30 hores.

stats