Consell de Mallorca
Societat 12/11/2022

El Consell obre les portes a 'Les Elegides'

Diverses representants polítiques de països del sud i d'Europa han participat en la I Trobada internacional de dones electes, organitzada pel Fons Mallorquí de Cooperació

ARA Balears
1 min
El Consell obre la porta a 'Les Elegides'

PalmaEl Consell de Mallorca ha obert les portes a 'Les Elegides', representants polítiques de països del sud i d'Europa, que han participat en la I Trobada internacional de dones electes, organitzada pel Fons Mallorquí de Cooperació. Segons ha informat el Consell en una nota de premsa, la trobada, que va començar dijous, posa aquest dissabte el punt final amb una visita a diverses seus institucionals, com és el palau de la institució insular.

La presidenta del Consell, Catalina Cladera, juntament amb el conseller insular de Presidència, Javier de Juan, i la presidenta del Fons Mallorquí de Solidaritat, Maria Antònia Truyols, han rebut les participants internacionals d'aquest encontre. En concret, es tracta de representants polítiques de Bolívia, el Líban, Palestina, Níger, el Perú, el Senegal, el Marroc, Suècia i Ucraïna, que han conegut de prop tant el funcionament de la institució insular com la seva seu principal.

Cladera els ha agraït l'assistència a la trobada i les ha encoratjades a continuar fent camí per assolir l'equitat i la igualtat en l'acció política i institucional. "Encara ens queda camí per aconseguir l'equitat en els espais de decisió, però també hem avançat molt gràcies a dones com vosaltres", ha expressat.

stats