Societat 03/06/2019

El Consell de Menorca millora el servei de transport a Macarella amb un nou autobús

El bitllet d'anada i tornada per a una persona que no disposa de la targeta del Consell costa 8,20 euros

Iván Martín
1 min
El nou vehicle millorarà les prestacions del servei i s'adaptarà a l'orografia del camí que dóna accés a Macarella.

CiutadellaEl Consell de Menorca ha donat a conèixer algunes de les novetats relatives a la línia de transport públic Ciutadella-Macarella. Cal recordar que aquest servei es va posar en marxa l’estiu passat amb el repte de regular l’accés rodat a la platja més massificada de l’illa, a la qual s’havien registrat els anys anteriors importants saturacions. La principal novetat és l’habilitació d’un nou autobús més robust, ample i llarg, que permet circular amb més facilitat en adaptar-se millor a les condicions del camí fins a Macarella.

Per altra banda, i per iniciativa del Consell de Menorca, s’ha instal·lat una nova marquesina i dos bancs. D’aquesta manera, es milloren les instal·lacions i, per tant, les condicions d’espera dels passatgers. A més, també s’ha millorat la senyalització del camí fins a la platja. Les tarifes del trajecte, per als que emprin la targeta de transport públic del Consell de Menorca serà de 2,25 euros per trajecte, i de 4,10 euros per un trajecte doble d’anada i tornada. Per als que no disposin de la targeta, el preu serà de 4,50 euros per un trajecte, i de 8,20 euros pel trajecte d’anada i tornada.

De l’1 de juny al 15 de juny i del 16 de setembre al 30 de setembre, les sortides seran cada 40 minuts, de 8.25 a 19.45 h de dilluns a diumenge inclosos els dies festius. La sortida del darrer bus des de Macarella és a les 20.20 h. Del 16 de juny al 15 de setembre, les sortides seran cada 20 minuts, de 8.05 a 22.25 h de dilluns a diumenge, inclosos els dies festius. La sortida del darrer bus des de Macarella serà a les 23 h.

stats