Societat 17/09/2021

El Consell de Mallorca amplia amb 833.000 euros més els crèdits per finançar projectes liderats per dones

En total, s'hauran destinat 1,5 milions d'euros a aquesta línia de crèdits innovadora per a negocis amb impacte social

ARA Balears
1 min
La primera convocatòria ha permès posar en marxa el seu projecte a 12 dones.

PalmaLa línia de finançament destinada a projectes liderats exclusivament per dones posada en marxa pel Consell de Mallorca s'amplia i ho fa amb més pressupost. La presidenta de la institució insular, Catalina Cladera, ha informat que es destinen 833.000 euros més a la línia de crèdits dirigida a dones emprenedores que vulguin posar en marxa un negoci innovador i transformador.

El Consell ha explicat que es tracta d'una línia de finançament que es va posar en marxa amb un pressupost inicial de 700.000 euros. La primera convocatòria ha permès crear 12 nous negocis, liderats per dones, i que "generen canvis positius, de sostenibilitat mediambiental, amb impacte sobre les persones i que contribueixen a transformar el model econòmic de Mallorca", ha apuntat la institució insular.

"En total haurem destinat 1,5 milions d'euros a aquesta iniciativa, de la qual al Consell estam molt orgullosos", ha expressat Cladera, qui ha afegit que "és una satisfacció l'èxit d'aquesta iniciativa pionera a Espanya i que no s'havia fet mai al Consell, perquè permet posar en marxa projectes lligats a les nostres polítiques d'igualtat i feminisme".

A la convocatòria hi poden accedir projectes presentats per dones emprenedores autònomes o organitzacions empresarials fundades o liderades per dones, i que si té plantilla, ha d'estar formada com a mínim en un 60% per dones. S'hi poden presentar projectes d'un import mínim de 10.000 euros i màxim de 100.000 euros.

stats