Societat 15/04/2020

El Consell crea per als ajuntaments un mapa de comerços i establiments oberts

La intenció és que els veïns tinguin informació actualitzada dels serveis que continuen funcionant durant l'estat d'alarma

Ara Balears
1 min
Façana del Consell Insular de Mallorca

PalmaEl Consell de Mallorca, a través del Consorci TIC, ha desenvolupat per als ajuntaments un mapa on es veuen els establiments que estan oberts durant l'estat d'alarma. D'aquesta manera, els veïns tindran informació actualitzada i visual dels comerços i serveis que continuen funcionant, segons indica la institució insular en una nota.

Els mapes ofereixen un llistat i la ubicació de farmàcies, comerços, restaurants amb servei a domicili, benzineres, estancs, bancs, serveis sanitaris i serveis municipals que es mantenen oberts. Així mateix, la informació es completa amb els horaris d'obertura i les modificacions que hi ha a les instal·lacions públiques per l'estat d'alarma.

Per poder desenvolupar aquest visor web, s'han utilitzat eines de cartografia i la informació dels consistoris per plasmar-ho a la interfície de Google Maps. El pla pilot s'ha fer per a l'Ajuntament d'Alaró.

També s'hi han afegit els municipis d'Esporles, Consell, Marratxí i Porreres. Qualsevol ajuntament que necessiti aquest mapa virtual el pot demanar.

stats