Societat 29/06/2018

La conductora que va atropellar la menor a la Ràpita assegura que "no recorda res"

L'acusada va confessar que havia begut molt i que es va despistar mirant el mòbil

Ara Balearsº
1 min
Imatge d'arxiu.

PalmaLa conductora que la nit de Sant Joan va atropellar mortalment una menor de 15 anys a la Ràpita diu que no recorda res. La dona, polonesa de 44 anys, va reconèixer davant la jutgessa que després de l'accident va cridar un amic per dir-li: "Per cinc segons amb el mòbil m'he despistat i no sé què ha passat".

Renata G. va confessar que havia begut molt a la platja durant la festa de Sant Joan. La dona va afirmar que va pujar al vehicle amb dues persones més a mitjanit i que no sap qui conduïa, però que s'hauria aturat si hagués anat ella al volant. La conductora va insistir que no anava tota sola i que recordava el renou de la lluna del cotxe quan es va trencar.

No sabia si el vehicle havia continuat la marxa ni si, més endavant, s'havia aturat per comprovar-ne els danys. La detinguda, representada per Miguel Ángel Ordinas, va comentar que va telefonar a la seva filla per dir-li que, probablement, havia patit un accident. També va cridar un amic per intentar justificar-se: "Per cinc segons amb el mòbil m'he despistat i no sé què ha passat".

El mateix argument de la distracció el va repetir a un dels dos joves que hi van anar després d'ella en advertir l'accident. Les destrosses en el cotxe van cridar l'atenció d'aquests dos amics que circulaven en sentit oposat. Als pocs segons, van veure dos adolescents demanant ajuda enmig de la carretera i una altra que estava estesa damunt l'asfalt.

stats