Fenomen fan

Condemnen una fan de Harry Styles perquè li enviava 8.000 cartes mensuals

Myra Carvalho va abandonar el seu país amb la intenció de conèixer l'ídol musical

2 min
Harry Styles i Olivia Wilde, primera parella sorpresa de l’any

BarcelonaMyra Carvalho tenia un objectiu únic, clar i concís: Harry Styles. Però quan va néixer en ella aquesta obsessió era a milers de quilòmetres de distància del cantant, pel fet que ella és natural del Brasil i el seu ídol, d'Anglaterra. Però sense avisar ningú, Carvalho va abandonar el seu país amb la intenció d'instal·lar-se en un hostal de la capital anglesa des d'on va començar a buscar la manera de posar-se en contacte amb el músic. L'obsessió va arribar tan lluny que el mes de febrer el cas va arribar a judici i aquest dimecres els lletrats han fet pública la condemna.

Però abans que la justícia incidís en aquest cas, Carvalho, de 35 anys, portava des del desembre de 2023 increpant Harry Styles per terra, mar i aire. Després d'aconseguir esbrinar la seva adreça, va començar a enviar-li de forma reiterada i constant al voltant de 8.000 cartes mensuals escrites a mà, entre les quals també hi havia diferents invitacions de casament. Però l'assetjament va arribar a ser presencial quan en dues ocasions va personar-se al seu domicili per entregar-li les cartes en mà.

La condemna

El comportament, del tot obsessiu, va obligar l'ex de One Direction a denunciar el comportament de la fan el 22 de febrer passat. Ha estat aquest dimecres quan el Tribunal de la Cort de Harrow ha condemnat Myra Carvalho després que acceptés els càrrecs d'assetjament amb agreujant d'alarma o angoixa greu. Aquestes mateixes imputacions Carvalho no les va reconèixer a l'anterior vista judicial del mes de juliol, en què va assegurar que sentia "impulsos sexuals" cap al britànic. Des d'aquella cita judicial, els lletrats van decidir posar-la sota custòdia policial.

Per aquests delictes la fan haurà de passar 14 setmanes de presó, pagar 156 euros de sanció, a més de tenir una ordre d'allunyament que li prohibeix posar-se en contacte amb l'artista, ni de forma directa ni indirecta, durant 10 anys i tampoc assistir als seus concerts. El cantant s'ha mostrat preocupat i "commocionat" després que el cas hagi pres aquesta dimensió, tal com una font propera a Styles explica a Daily Mail.  "Ell només vol continuar amb normalitat", continua el testimoni que ha assegurat que "ha estat un fet preocupant".

stats