Societat 16/05/2022

Condemnen a dos anys de presó a l'encarregat d'un restaurant del port de Portals per tràfic de drogues

L'home ha reconegut els fets i se li ha rebaixat la condemna, que inicialment era de tres anys i mig

ARA Balears
1 min
L'acusat, durant el judici.

PalmaL'encarregat d'un restaurant del port de Portals ha estat condemnat a dos anys de presó per tràfic de drogues. L'home, que estava acusat d'un delicte contra la salut pública després de ser sorprès amb cocaïna i MDMA dins l'establiment, ha reconegut els fets durant el judici que s'ha fet aquest dilluns a l'Audiència Provincial de les Balears. Durant el judici l'advocat de la defensa i la Fiscalia han arribat a un acord, motiu pel qual s'ha rebaixat la pena, ja que inicialment es demanaven tres anys i mig de presó, segons Europa Press.

L'home, que era l'encarregat de sala d'un restaurant del port de Portals, propietat del principal implicat en l'operació 'Casino', va ser sorprès l'agost del 2019 amb drogues, en concret deu embolcalls de cocaïna, dues bosses d'MDMA i dos flascons de contingut líquid. També duia una bàscula de precisió que utilitzava per pesar les dosis i vendre-les a tercers i 1.615 euros en efectiu. A més, en l'escorcoll del seu domicili, els agents van trobar més diners en metàl·lic.

L'advocat de l'acusat ha demanat la suspensió de la pena de presó per un termini de dos anys basant-se en la malaltia de l'home i la nul·la trajectòria delictiva, però la Fiscalia l'ha rebutjat i ha demanat que el termini sigui de cinc anys per suspendre la pena si aquest no delinqueix de nou. Aquest assumpte el resoldrà la sala.

stats