Societat 26/05/2022

Condemnat a tres anys i mig de presó per intentar matar un home amb una motoserra a Eivissa

El judici ha finalitzat en acord

ARA Balears
1 min
Seu de l'Audiència Provincial, a Palma.

PalmaCondemnen a tres anys i mig de presó l'home que va intentar matar el propietari d'un restaurant d'Eivissa. L'Audiència Provincial de les Balears l'ha condemnat per un delicte d'homicidi en grau de temptativa. Segons ha informat Europa Press, el judici, que s'ha fet aquest dijous, ha finalitzat en acord. Inicialment, la Fiscalia demanava per a ell sis anys de presó.

Els fets van ocórrer el setembre del 2021, quan l'acusat va esperar la víctima a la porta del seu restaurant per, a la seva arribada, amenaçar-lo amb un ganivet de 15 centímetres. L'home va poder escapar-se i l'agressor es va dirigir al seu domicili. No obstant això, va tornar posteriorment al local, en aquest cas amb una motoserra encesa que va obligar la víctima a protegir-se amb una taula.

Aprofitant que l'aparell es va calar, diversos testimonis van poder arrabassar-l'hi i frustrar l'agressió, encara que l'agredit va sofrir diverses ferides. Quan van succeir els fets, el condemnat presentava una alteració psíquica que li dificultava el control dels impulsos i les emocions negatives.

stats