Violació
Societat 05/02/2024

Condemnat a quatre anys de presó per violar una coneguda del seu fill en un hotel de Magaluf

Els fets tingueren lloc el passat mes de maig en un establiment on s'allotjava l'acusat

ARA Balears
1 min
Audiència Provincial

PalmaUn home ha acceptat aquest dilluns una condemna de quatre anys de presó per violar una coneguda del seu fill en un hotel hotel de Magaluf el 2023. Amb tot, només complirà dos anys de presó i se substituirà la pena per una expulsió d'Espanya durant deu anys.

L'Audiència Provincial de les Balears ha acollit aquest dilluns dematí una vista en la qual la defensa i les acusacions han arribat a un acord de conformitat que ha evitat el judici. Així, l'home, de 43 anys i nacionalitat britànica, ha reconegut íntegrament els fets i les acusacions han rebaixat la seva petició de condemna, inicialment de nou anys de presó, per un delicte d'agressió sexual.

Els fets tingueren lloc el passat mes de maig en un hotel de Magaluf on l'acusat s'allotjava amb el seu fill. El pare acceptà que una al·lota coneguda del seu fill dormís a la mateixa habitació que ells. La matinada del 9 de maig, aprofitant que la jove havia begut alcohol i estava profundament adormida, la va violar. Quan la víctima va despertar i va cridar, enlloc d'aturar, la va agafar fortament pel braç i va continuar.

Després la víctima va acudir a un centre mèdic molt afectada emocionalment i amb hematomes visibles al braç. L'home ha estat a la presó de manera preventiva per aquests fets des del 9 de maig de 2023. A més de la pena de presó, l'acusat ha acceptat una mesura de llibertat vigilada per un temps de deu anys, i la inhabilitació especial durant 15 anys per a qualsevol activitat que comporti contacte amb menors d'edat. Així mateix, se li ha imposat una ordre d'allunyament respecte de la víctima durant 15 anys, i una indemnització de 7.500 euros que ja ha consignat.

stats