Condemnada a 14 anys de presó l'autora del crim de Cala Millor

El tribunal ja havia decidit la setmana passada la culpabilitat d'Svetlana, que va dessagnar el seu marit de 70 anys

El magistrat president del Tribunal del Jurat ha condemnat a 14 anys de presó a Svetlana B., la dona declarada culpable de l'homicidi del seu marit, de 70 anys, ocorregut l'1 d'abril de 2016 en el seu domicili de Cala Millor, a Sant Llorenç.

En la sentència, el jutge ha aplicat l'agreujant de parentiu per a fixar la pena de 14 anys per a la dona que va ser declarada culpable per un jurat. La condemna és la que va sol·licitar la Fiscalia després de conèixer el veredicte de culpabilitat.

El tribunal popular va considerar provat que la processada, de 49 anys, va tallar amb un ganivet de serra carn i pell dels braços de l'home, de 70 anys, que va morir dessagnat, i que posteriorment els cans de la parella van atacar a l'amo i li van produir diferents ferides a les que ella va atribuir durant el judici la mort del seu marit.

La Policia descriu un escenari truculent ple de sang i trossos de carn en el crim de Cala Millor

El magistrat recull en la sentència que el forense va declarar durant el judici que les lesions que presentava l'home i les restes de sang que hi havia per tot l'habitatge eren "incompatibles" amb la versió de l'acusada que al seu marit li van atacar els cans, alguna cosa que xocava també amb la descripció del lloc el crim que van oferir els policies que la van detenir.

Contra la resolució cap recurs d'apel·lació davant el Tribunal Superior de Justícia de Balears.


 

EDICIÓ PAPER 21/11/2020

Consultar aquesta edició en PDF