Societat 08/08/2023

Cort destitueix el ‘community manager’ de la Policia Local després del tuit polèmic

“Es tractava d’un policia local al qual se li havia encarregat la tasca de gestionar les xarxes socials durant la passada legislatura“, han puntualitzat fonts de l’Ajuntament

1 min
L'Àrea de Seguretat Ciutadana de la Policia Local a l'Avinguda Sant Ferran de Palma.

Palma"M'acaben de fulminar del càrrec. Ja no duc les xarxes socials de la poli", ha anunciat el qui fins ara ha estat community manager de la Policia Local de Palma, Pepe Castro, a través del seu compte personal de Twitter. Segons denuncia el treballador, "a la primera crisi, han tirat pel carrer d'enmig i s'han carregat el missatger".

Fonts de l’Ajuntament de Palma han confirmat a l’ARA Balears l’acomiadament. “Es tractava d’un policia local al qual se li havia encarregat la tasca de gestionar les xarxes socials durant la passada legislatura”, han puntualitzat. El nou equip del Partit Popular ha justificat la mesura sota l’argument que “aquest tipus de feina requereix un perfil professional molt concret” i que “l’ha de fer una persona experta en comunicació”, tal com es farà a partir d’ara.

Castro lamenta que no ha rebut "ni una explicació, ni res de res", i s'acomiada dient que "ha estat un plaer". Així s'ha expressat pocs dies després de publicar-se un dels tuits més polèmics de la Policia Local de Palma, en què demanaven a la ciutadania limitar els moviments a causa del col·lapse en els accessos a Ciutat.

"Agafau el cotxe només per a desplaçaments imprescindibles, gràcies", indicava l'esmentat tuit, que ja supera els 200 tuits amb cita, amb la majoria de tuitaires indignats. "El missatge és molt clar: "Indígenes, quedau-vos a casa. No emprenyeu els turistes, que Mallorca és per a ells. Recordau que vivim del turisme!'", apuntava l'historiador Antoni Janer. Per la seva banda, l'activista Amadeu Corbera, feia broma irònicament: "Correu, @policiadepalma, he vist un mallorquí a una terrassa d'un bar; agafau-lo, que ocupa el lloc de tres turistes!!

stats