Tribunals
Societat 13/02/2023

El COMIB es personarà com a acusació en el cas del metge agredit amb unes tisores

L'agressor va ser detingut per un presumpte delicte d'homicidi en grau de temptativa i va ser posat a disposició judicial

ARA Balears
1 min
Hospital Son Espases

PalmaEl Col·legi de Metges de les Balears (COMIB) ha condemnat l'agressió que va patir dijous passat un metge al qual un pacient va atacar amb unes tisores, i ha anunciat que es personarà com a acusació particular davant els tribunals. El metge va ser atacat amb unes tisores quirúrgiques, per la qual cosa, després de l'atac, l'agressor va ser detingut per un presumpte delicte d'homicidi en grau de temptativa i va ser posat a disposició judicial.

Segons ha explicat Europa Press, aquest facultatiu ja va ser agredit per un pacient tres anys abans. En aquest sentit, el metge ha acudit al COMIB per denunciar el seu cas davant l'Observatori d'Agressions de la institució, que ha iniciat el seguiment del cas.

Per aquest motiu, com acostuma a fer el COMIB quan té coneixement d'actes violents contra metges, es personarà com a acusació particular als tribunals. Així, ha assenyalat que l'agressió "romp la confiança necessària per garantir l'assistència sanitària adequada". Per aquest motiu, el Col·legi de Metges ha demanat "tolerància zero" cap a aquest tipus d'actuacions.

stats