Societat 01/10/2019

El petit comerç de Palma podrà oferir aparcament gratuït als seus clients

Una iniciativa de l'SMAP, Pimeco i Afedeco ofereix als comerciants tiquets de dues hores amb descompte

Ara Balears
1 min
L’aparcament d’Antoni Maura ha baixat suaument en nombre d’usuaris. / ISAAC BUJ

PalmaLa Societat Municipal d'Aparcaments i Projectes (SMAP), l'Associació del Petit i Mitjà Comerç de Mallorca (Pimeco) i la Federació Patronal d'Empresaris de Comerç de Balears (Afedeco) han presentat aquest dimarts la campanya 'Pàrquing gratuït per als que compren al petit comerç de Palma'. Amb aquesta iniciativa, ofereixen lots de tiquets de dues hores d'aparcament amb un 50% de descompte perquè els comerciants puguin oferir de manera gratuïta als seus clients. Així, la meitat de l'import l'abonarien les tres entitats i, la meitat restant, els comerciants.

Aquesta iniciativa, que només es duia a terme duran les festes de Nadal, es fa extensiva a la resta de l'any i a vuit aparcaments municipals de Palma. L'objectiu principal, segons l'Ajuntament, és donar suport al comerç de proximitat i afavorir l'ús dels aparcaments per reduir el trànsit produït pels vehicles.

L'SMAP, Pimeco i Afedeco lliuraran 1.500 tiquets per a l'aparcament del parc del Mar; 2.000 per als aparcaments del parc de la Riera, Santa Pagesa i el carrer de Manacor, i 2.000 unitats per als aparcaments de via de Roma, Marquès de la Sènia, Comte d'Empúries i Comtat del Rosselló.

Els establiments que adquireixin aquests lots, col·locaran adhesius identificatius dels tiquets horaris per informar els seus clients. A més, es preveu fer una campanya informativa per la ciutat.

stats