Societat 14/05/2022

Comerciants de Palma critiquen l'Ajuntament per la durada "excessiva" i de les obres del carrer Jaume III

Han recollit firmes per mostrar el seu malestar

ARA Balears
1 min
Ajuntament de Palma

PalmaComerciants i empresaris del carrer Jaume III de Palma han recollit firmes per mostrar el seu malestar amb la duració "excessiva" i "desmesurada" de les obres que l'Ajuntament de Palma fa en aquesta via del centre de Ciutat. Per ara, ja s'han recollit 60 firmes, apunta la Federació Patronal d'Empresaris de Comerç de les Balears (Afedeco) en una nota. Sol·liciten "màxima prioritat" amb aquest projecte i que les obres "acabin com més aviat millor" perquè provoquen que els empresaris de la zona "vagin a la ruïna". 

L'associació recorda que les obres havien de durar fins a la Setmana Santa i ara," ja amb la temporada turística començada, continuam amb la meitat del carrer tallat, amb menys aparcament i dificultat de mobilitat per als conductors que volen accedir a aquesta zona de Palma", lamenta. En aquest sentit, critiquen el Consistori de tenir "poca empatia" amb les necessitats dels empresaris de Jaume III, i demanen que agafi exemple d'altres ajuntaments de l'illa, com el de Calvià, "on per ordenança municipal està prohibit fer obres durant la temporada alta", apunta

Asfaltatge de carrers a partir de dilluns 

L'Ajuntament de Palma arrancarà dilluns amb l'asfaltatge dels camins de Can Socies, Can Sunyer i Can Horrach a Establiments, unes actuacions que tenen un pressupost de 95.000 euros, segons informa Europa Press. El Consistori preveu que les obres acabin dia 20 de maig.

stats