Societat 17/09/2021

Comença la XII Mostra de Cuina Menorquina amb 38 restaurants

La iniciativa gastronòmica ha aconseguit batre el rècord d'inscrits amb 38 restaurants

Iván Martín
1 min
Els responsables organitzatius de la Mostra a l'acte de presentació.

MAÓLa XII edició de la Mostra de Cuina Menorquina ja és una realitat. Aquest divendres s'ha escenificat el tret de sortida d'un certamen que inclou un total de 38 establiments que oferiran una proposta gastronòmica basada en receptes tradicionals i el producte local.

La iniciativa consisteix a oferir el Menú Mostra, de 20 euros, i el Menú Gastronòmic, on cada establiment estableix un preu determinat en funció dels productes emprats. Ho organitza l'associació d'Hostaleria i Restauració de la CAEB, i el seu president, José Bosch, ha emfatitzat l'interès que ha despertat l'edició d'enguany. "Tot i el rècord de participants, el més rellevant és la qualitat dels menús que s'han elaborat", ha explicat, i ha afegit que "és un esdeveniment consolidat i que possibilita a residents i visitants conèixer els diferents restaurants de l'illa a través d'un recorregut per la gastronomia tradicional menorquina".

D'altra banda, Bosch ha destacat el fet que enguany coincideix amb la celebració de tres proves esportives, que podrien contribuir a incrementar el volum de clients. "A més dels esportistes, la Mostra té cada cop més adeptes entre el públic mallorquí", destaca. La Mostra es durà a terme fins al 3 d'octubre.

stats