Societat 10/06/2022

Ciutadella inicia una campanya de conscienciació sobre les festes de Sant Joan

Consta de diferents vídeos testimonials amb protagonistes de les festes demanant responsabilitat

Iván Martín
1 min
Joves celebrant les festes de Sant Joan a Ciutadella.

CIUTADELLAL'Ajuntament de Ciutadella i l'Agència d'Estratègia Turística de les Balears (AETIB) han posat en marxa una campanya de conscienciació sobre les festes de Sant Joan, amb l'objectiu d'aconseguir una actitud de respecte i responsabilitat envers la festa per part de totes aquelles persones que hi assisteixin. Aquesta iniciativa sorgeix de la necessitat d'obtenir una actitud col·laboradora en una celebració que atreu cada any milers de persones.

La campanya consta de diferents vídeos testimonials amb protagonistes de les festes demanant responsabilitat a tota la població. Així, es poden veure pagesos i madones, joves, infants, voluntaris i policies locals explicant la seva visió de la festa, tot fent una crida a viure la celebració amb seny i respecte, i intentant connectar amb el sentiment de totes aquelles persones que veuran aquests muntatges. El principal públic al qual es vol arribar és la població jove que visita Ciutadella durant les festes, així com els seus familiars, perquè entenguin tot allò que representa, comporta i es viu per Sant Joan, i a fi que adoptin una actitud col·laboradora i d'implicació.

La campanya, finançada per l'AETIB, es difondrà a través de xarxes socials, pàgines web i també anuncis a la televisió, que es podran veure a tot Balears i també a Catalunya. A la vegada, s'emetran falques sonores a diferents emissores de ràdio de les Balears i Catalunya, i també a través de Spotify.

stats