Societat 09/02/2018

"És una mostra més de la persecució que fa l'Estat del jovent que es mobilitza "

Pau Oliver ha fet aquestes declaracions després que Arran Mallorca hagi estat citada a declarar pel Jutjat núm. 2 de Palma per les protestes contra la massificació turística

A.riera
1 min
"La citació  és una mostra més de la persecució que fa l'Estat del jovent que es mobilitza "

PalmaEls dies 9,12 i 15 de març els dotze joves que varen protagonitzar la protesta al Moll de Palma hauran de declarar davant el Jutjat núm. 2 de Palma.

Pau Oliver ha dit que no esperaven que la denúncia arribés tan lluny i ho atorga a la repercussió mediàtica que es va fer del cas. Considera desmesurada la reacció per part dels hotelers que varen formalitzar la denúncia, ja que durant l'acció, assegura, no hi va haver ni danys materials ni físics.

"Se'ns acusa de desordre públic, danys i amenaces i no hi va haver res de tot això. Només vàrem encendre unes bengales i vàrem llençar confeti, això és tot".

"És una mostra més de com l'Estat reprimeix el jovent que es mobilitza i s'organitza, explica Pau Oliver, portaveu de la formació Arran Mallorca.

Durant l'acció al Moll de Palma "qualque cambrer sí que ens va preguntar què estava passant i nosaltres li vàrem explicar, però en cap cas va haver-hi amenaces ni insults. Tampoc amb els turistes i les persones que seien a la terrassa".

Ara esperen rebre l'expedient oficial per conèixer amb precisió els termes de l'acusació.

stats