Societat 08/03/2021

Els centres educatius de les Illes tenen el menor nombre de contagis actius des de l’inici de curs

Segona setmana consecutiva sense cap cas de coronavirus entre els docents illencs

1 min
Un professor i els seus alumnes a una aula d'un centre educatiu

PalmaSegona setmana consecutiva sense cap cas de coronavirus entre els docents de les Illes i en què la xifra de positius entre l'alumnat es redueix considerablement. Segons ha informat el Govern balear, els centres educatius de les Illes presenten les millors dades d'incidència de la pandèmia des de l'inici del curs i les dades recollides la setmana passada mostren que la millora general de la incidència de la pandèmia "es reflecteix també en l'àmbit escolar".

A través d'un comunicat, l'Executiu balear ha informat que del total d'alumnes de les Illes Balears, prop de 190.000, actualment hi ha 39 casos actius, davant els 59 de la setmana anterior. D'aquesta manera, només un 0,02% dels estudiants de l'Arxipèlag té actualment el contagi actiu. A més, el Govern ha remarcat que actualment només hi ha quatre grups en quarantena, tot a Mallorca.

Cal recordar que la primera setmana de curs, que era la que presentava les millors dades d'incidència fins al moment, es varen detectar 59 casos entre els alumnes i 2 positius entre els docents.

stats