Un centenar de persones es concentra a Palma contra la sentència del Suprem

La manifestació ha tingut el suport de diverses organitzacions polítiques i sindicals

Prop d'un centenar de persones s'ha concentrat aquest dissabte a la plaça del Mercat de Palma per protestar contra la polèmica sentència del Tribunal Suprem sobre l'impost de les hipoteques. Diverses organitzacions polítiques i sindicals han donat el seu suport a la convocatòria d'Stop Desnonaments.

"Els bancs imposen les seves normes i clàusules abusives i el Tribunal Suprem s'ha mort de por. Anirem fins on faci falta per aturar això", ha assenyalat un dels portaveus d'Stop Desnonaments. "La sentència ha demostrat que l'Estat és hereu del franquisme", ha afegit.

Alguns representants de Podem, com Alberto Jarabo, Aina Díaz i la regidora de Sanitat i Consum, Antònia Martín, han estat presents durant la protesta. Molts dels manifestants, alguns dels quals  desnonats de les seves cases, han mostrat amb vehemència la seva indignació. "M'han robat fins i tot la por", ha dit un d'ells.

"Banc rescatat, poble estafat", deien els convocats, que s'agrupaven al darrere d'una pancarta amb el lema 'No als tribunals dels banquers'.

EDICIÓ PAPER 13/04/2019

Consultar aquesta edició en PDF