Concerts de Sant Roc
Societat 11/08/2023

Els Catarres, Cabot, O-erra i Suu actuaran en els concerts de Sant Roc 2023

L'esdeveniment tindrà lloc el dilluns 14 d'agost al Parc de n'Hereveta

ARA Balears
1 min
El cartell dels concerts de Sant Roc

PalmaEls Catarres, O-erra, Cabot i Suu actuaran aquest dilluns 14 d'agost amb motiu de les festes de Sant Roc a Porreres. La vetllada que tindrà lloc al Parc de n'Hereveta és una de les cites de música catalana de l'estiu.

Aquest serà el tercer cop que Els Catarres toquen a Porreres. Èric Vergés, un dels membres del grup, reconeix que pel poc que venen a Mallorca "se senten molt benvinguts" i que "la gent de l'illa respon de manera molt efusiva".

La batlessa de Porreres, Xisca Mora, ha expressat que "des de fa molts d'anys" l'Ajuntament de Porreres està "intentant promocionar la música en català", ja que considera que és important que "formi part de la identitat porrerenca per tal de fomentar la nostra cultura i la nostra llengua".

L'obertura de portes serà a partir de les 21.30 hores. Per ordre d'actuació, Cabot Music sonarà a les 22 hores; Suu, a les 23 h; Els Catarres, a la 1 h i, finalment, O-erra, a les 3 h. El preu per a residents amb polsera és de 10 euros i l'entrada general es ven a 20 euros.

stats