Societat 21/07/2020

Es Castell prohibeix el consum d'alcohol al carrer durant les festes patronals

Tot i la cancel·lació de les festes de Sant Jaume, l'ajuntament menorquí aprova una mesura per evitar aglomeracions que puguin suposar un risc per a la salut pública

Ara Balears
1 min
El consum d’alcohol entre els adolescents a Balears està en el nivell de la mitjana estatal.

PalmaL'Ajuntament del Castell ha prohibit el consum de begudes alcohòliques a la via pública fins dia 26 de juliol, quan haurien de finalitzar les festes patronals de Sant Jaume, com a mesura de prevenció contra els contagis de covid-19.

L'objectiu de la mesura és evitar les aglomeracions que puguin suposar un risc per a la salut pública. La batlessa del municipi, Joana Escandell, ha recordat als establiments del sector de la restauració la prohibició d'instal·lar qualsevol mena de barra de bar i equips musicals orientats cap a l'exterior. A més, ha instat els bars a vetllar per mantenir la distància social dels seus clients a l'interior dels locals i extremar el control de les terrasses.

Cal recordar, que les festes de Sant Jaume estan suspeses a causa de la crisi sanitària i que el Consistori no ha organitzat cap acte relacionat amb les festes.

stats