Societat 30/11/2018

Es Castell serà candidat a convertir-se en una de les 7 Meravelles Rurals

El municipi menorquí és un dels 20 pobles de l'Estat seleccionats per la plataforma digital que du a terme la iniciativa

Ara Balears
1 min
Es Castell és un dels 20 municipis candidats a fer-se amb el guardó

PalmaEs Castell és un dels 20 municipis candidats a convertir-se en una de les set Meravelles Rurals d'Espanya 2018. Es tracta d'una iniciativa de la plataforma online experta en lloguer vacacional 'Home Away' que, després del procés d'integració de Toprural, segueix impulsant el turisme rural a tot el món.

Aquest municipi de Menorca és l'únic de les Balears que ha estat seleccionat per participar en aquest certamen, que el seu objectiu és recolzar les destinacions rurals de tota la geografia espanyola mitjançant la iniciativa les 7 Meravelles Rurals d'Espanya 2018 que celebra aquest any la seva setena edició.

Totes les persones que desitgin participar i votar en l'elecció de les 7 Meravelles Rurals d'Espanya 2018 poden fer-ho a través de la pàgina web www.homeaway.es, des del 30 de novembre fins al 18 de desembre de 2018.

És important destacar que les 7 Meravelles Rurals d'Espanya 2018 permet donar visibilitat als pobles de l'Estat que normalment compten amb canals de promoció limitats. El 20 de desembre es coneixerà el nom del poble guanyador de l'esmentat guardó.

stats