Relacions
Societat 27/09/2022

El casament de Tamara Falcó, en l'aire a causa de la infidelitat del seu promès

Iñigo Onieva ha reconegut que la va enganyar fa tres setmanes

3 min
Tot esperant  Tamara Falcó

BarcelonaEl prometatge entre Tamara Falcó i Iñigo Onieva, amb qui la filla d'Isabel Preysler sortia des de feia dos anys, ha durat dos dies. Dijous la parella anunciava que s'havien compromès i que ja preparaven casament, però dissabte Falcó feia marxa enrere després que es fes públic que Onieva li havia sigut infidel. La relació va saltar pels aires quan va començar a circular un vídeo de fa tres setmanes en què es podia veure la parella de Falcó al festival Burning Man fent-se petons apassionats amb una altra noia, la model brasilera Marina Theiss.

Tot i que Falcó no ha fet cap comunicat oficial sobre en quina situació està la seva relació de parella, sí que ha donat algunes pistes que el prometatge s'hauria acabat. L'actual marquesa de Griñón ha esborrat d'Instagram la foto en què anunciava el prometatge i mostrava l'anell que li havia regalat Onieva, una peça asimètrica de la firma italiana Repossi que costa 14.500 euros. L'aristòcrata, fervent catòlica, havia acompanyat la imatge amb unes paraules de la primera carta de sant Pau als Corintis. "Quina bogeria! Però com diria una dona sabia: «És una bogeria d'amor...» I com diu Sant Pau, en la seva carta als Corintis: «Al final, a la vida l'únic que importa és l'amor»". De la felicitat que expressava llavors a les xarxes ja no en queda ni rastre. A més, segons ha avançat Telecinco, Falcó s'ha traslladat a casa de la seva mare, que li està donant suport en aquests moments.

Per la seva banda, Onieva ha hagut de reconèixer la infidelitat, malgrat que en un principi va assegurar que el vídeo era del 2019, abans que conegués Falcó. "En els vídeos que s'han difós aparec amb una actitud inacceptable de la qual estic absolutament penedit i destrossat. Demano disculpes per no haver sigut honest i demano perdó a la Tamara i a la seva família públicament", diu el missatge que el noi ha penjat a les xarxes.

Captura del comunicat amb el qual Iñigo Onieva demana disculpes a Tamara Falcó i la seva família

A més d'anunciar el seu compromís a través d'Instagram, l'aristòcrata n'havia donat detalls a El hormiguero, programa del qual és col·laboradora. Falcó, que assegurava que el casament estava previst per al 17 de juny del 2023, va voler compartir amb els espectadors com la seva parella li havia demanat matrimoni: "Estava sopant i prenent-me la meva sopa de dejú i veia l'Iñigo molt nerviós i em preguntava si volia una copa de vi. Però jo estava en el dejú. Després em va dir si podíem encendre una espelma. Em va dir: «Com que ha sigut el nostre aniversari tinc dos regals». Vaig triar una mà i de sobte va posar un genoll a terra. No m'ho esperava. Només vaig dir: «Però ara?» Jo que vaig sempre ben vestida i ara vaig amb malles..."

La relació entre Falcó i Onieva la va revelar Telecinco. La parella es va conèixer a través d'amics en comú uns mesos abans que comencés la pandèmia, però no van formalitzar la seva relació fins al març del 2020. Onieva, que té vuit anys menys que l'aristòcrata, és fill d'una influencer i un empresari i es dedica al disseny de cotxes. La marquesa de Griñón havia explicat en alguna ocasió que, malgrat que ella i la seva parella tenien prioritats diferents, havien arribat a un pacte: ell l'acompanyava a missa cada diumenge i ella accedia a sortir de festa els dissabtes.

stats