Setmanari
Societat 09/09/2022

Les cares de la setmana

Personatges destacats de les Balears

ARA Balears
1 min
Les cares de la setmana

Félix Alonso

El dinamisme de la Direcció General de Consum ha assolit no només un elevat nombre d’expedients en contra d’aquelles empreses que no presten els serveis pels quals se les ha contractades. També ha aconseguit un important volum de sancions, fet que demostra que es treballa amb rigor. Un servei públic que animi els consumidors a exigir els seus drets és sinònim de societat moderna i madura, on les empreses no poden fer allò que volen i han de complir amb allò que prometen als clients.  

Mae de la Concha

La consellera d’Agricultura, Pesca i Alimentació, Mae de la Concha, va anunciar aquest dilluns que el Govern unificarà i ampliarà les reserves marines de les illes del Toro i les Malgrats, al municipi de Calvià: passaran de les 227 hectàrees d’extensió actuals a les 2.952 totals. Les Balears es reafirmaran així com la comunitat autònoma amb més hectàrees marines protegides, sense incloure-hi el Parc Nacional Marítim i Terrestre de Cabrera, que no pertany a les aigües interiors illenques.

Joan Monjo

La processó de la Beata, una de les festes més tradicionals de Mallorca, ha causat una gran polèmica perquè, abans de la darrera part de la celebració, es va formar un cordó policial entre la Beata i els dimonis, i es donà per acabada la festa, ja que es varen emportar la protagonista. El batle de Santa Margalida, Joan Monjo, va al·ludir a “problemes tècnics”, i tant els dimonis com el grup organitzador han emès comunicats donant la seva versió dels fets.

stats