Succés
Societat 01/03/2023

La canonada i el col·lector que van provocar l'esvoranc de les Avingudes ja estan arreglats

Es preveu que es pugui recuperar la normalitat en els pròxims dies

ARA Balears
1 min
L'esvoranc de Palma durant les tasques de reparació

PalmaL'Ajuntament de Palma ha informat, a través d'un comunicat, que el personal d'Emaya ha aconseguit reparar tant la canonada com el col·lector que provocaren l'esvoranc a l'avinguda del Comte de Sallent i que ara s'omplirà de nou el clot.

En aquest sentit, han explicat que, abans d'asfaltar, la terra que posaran per omplir-lo s'ha d'assentar i eixugar. Per aquest motiu, es mantindrà el tancament del trànsit a les Avingudes entre 2 i 3 dies més, depenent de com evolucioni l'actuació. Així, hi haurà un carril obert al trànsit per al transport públic a l'avinguda del Comte de Sallent i fins a la plaça d'Espanya en direcció a la mar. A l'avinguda s'Alemanya el trànsit es desviarà cap al túnel de General Riera i Antoni Marquès.

Davant aquest fet, l'Ajuntament de Palma ha recomanat a tots els que hagin de desplaçar-se amb un vehicle pel centre de Ciutat que cerquin rutes alternatives i s'eviti aquest tram. Cal recordar que durant la jornada d'aquest dimarts el consistori municipal ja va informar que es preveu que es recuperi la normalitat durant la pròxima setmana.

stats