Societat 02/05/2020

Can Misses només té ocupats el 9% dels llits destinats a pacients amb coronavirus

Les Pitiüses acumulen 25 dies consecutius sense ingressos a l'UCI

Ara Balears
1 min
/ ARMANDO TUR

PalmaL'hospital Can Misses d'Eivissa té ocupats el 9% dels llits destinats a pacients amb covid-19. Dels 240 llits que el centre sanitari té preparats per atendre pacients amb covid-19, només 22 estan ocupats.

Segons ha informat l'Àrea de Salut de les Pitiüses, Eivissa ha registrat aquest dissabte tres nous contagis de coronavirus ingressats a la policlínica Nostra Senyora del Rosari, després de quatre dies sense nous casos a les Pitiüses. També hi ha sis noves altes, tres a la policlínica i tres de pacients amb ingrés domiciliari en UVAC. Tot i els nous casos a les Pitiüses, aquest dissabte es compleixen 25 dies sense ingressos a l'UCI de Can Misses.

A Formentera continuen actius dos casos amb covid-19, una dona ingressada a Can Misses i un pacient lleu amb seguiment a domicili a l'illa.

En total, les Pitiüses sumen 161 casos acumulats des que va començar la crisi sanitària, 34 dels quals continuen actius. Un total de 26 pacients estan hospitalitzats, set dels quals a l'UCI, i 8 tenen seguiment d'unitats mòbils d'atenció domiciliària. A més, dos professionals continuen contagiats i n'hi ha 13 en vigilància. Així mateix, aquest dissabte és el cinquè dia consecutiu sense contagis entre el personal sanitari.

Les altes acumulades sumen 115 i representen ja el 71% del total.

stats