IB3
Societat 23/03/2023

IB3 fa 18 anys

A l'acte de l'aniversari hi ha assistit la presidenta del Govern, Francina Armengol

ARA Balears
1 min
La presidenta del Govern, Francina Armengol

PalmaL'ens públic de radiotelevisió de les Illes Balears ha celebrat aquest dimecres el 18è aniversari del seu naixement. L'acte ha tingut lloc al centre cultural Can Balaguer. La presidenta del Govern de les Illes Balears, Francina Armengol, ha assistit a la celebració acompanyada per la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat, Mercedes Garrido, i la d’Hisenda i Relacions Exteriors, Rosario Sánchez.

Armengol ha felicitat aquest dijous els treballadors que formen i han format part de "la família" d'IB3, pel seu 18è aniversari. "IB3 es fa gran. La seva veu preserva la nostra cultura, el seu treball vertebra les Illes i el seu compromís fa comunitat", ha afirmat Armengol a través de Twitter.

També han estat presents a l’acte el regidor de Cultura i Benestar Social de l’Ajuntament de Palma, Antoni Noguera, entre altres autoritats. La presidenta del Govern, el director general d’IB3 i el regidor de Cultura i Benestar Social de Palma han participat amb uns parlaments. Per finalitzar, s’ha ofert una mostra de cuina en directe a càrrec del cuiner Miquel Calent, amb la presència de les principals denominacions d’origen (DO) de les Balears.

stats