Meteorologia
Societat 02/01/2024

Campos registra -1 ºC aquesta matinada: la temperatura més baixa de les Balears

L'han seguit les estacions meteorològiques d'Escorca, Lluc; Escorca, Son Torrella; ses Salines i Binissalem, amb 0 °C

ARA Balears
1 min
Fulles d'un arbre entre gebre i gel al Parc Bit per les baixes temperatures.

PalmaCampos ha arribat aquest dimarts, dia 2 de gener, a -1 ºC de temperatura mínima, la més baixa de l'illa fins a les 08.29 hores d'aquesta jornada. Així ho ha comunicat l'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet) en un missatge en la xarxa social X en el qual detalla la temperatura mínima d'aquest dimarts a les Balears.

A Mallorca, la mínima més baixa l'ha registrat Campos, amb -1 °C, seguida de les estacions meteorològiques d'Escorca, Lluc; Escorca, Son Torrella; Campos, ses Salines i Binissalem, amb 0 °C. Per contra, les temperatures mínimes més altes registrades aquest dimarts a Mallorca s'han comptabilitzat a Cabrera, amb 12 °C; el far de Capdepera, amb 11 °C, i a Llucmajor, cap Blanc, amb 10 °C.

A Menorca, la mínima més baixa ha estat a l'aeroport de Menorca, amb 5 °C. Per contra, la temperatura mínima més elevada s'ha vist al Mercadal i a la Mola, amb 9 °C, respectivament. A les Pitiüses, la mínima més baixa s'ha registrat a Sant Joan de Labritja, amb 1 °C, seguida d'Eivissa amb 3 °C. Per contra, la més alta ha estat a Formentera, amb 5 °C.

stats