Societat 30/11/2020

El xef Andreu Genestra, la nova cara de la campanya del Consell de Mallorca per impulsar el producte local

El cuiner té una estrella Michelin i és el protagonista del vídeo promocional

Ara Balears
1 min
El xef mallorquí, Andreu Genestra.

PalmaEl Consell de Mallorca llança una campanya per promocionar el producte local i a favor del petit i mitjà comerç. Ho fa a través del lema: "Si vols menjar-te el món, comença per Mallorca". L'objectiu és impulsar el teixit productiu després dels efectes generats per la pandèmia en l'economia local. Els protagonistes són: el xef amb una estrella Michelin Andreu

"Ara ens toca reconèixer el valor que sempre ha tingut el producte de Mallorca: la qualitat, la sostenibilitat, la proximitat, la tradició i distribuir-lo entre els ciutadans. Necessitam un client que valori i cerqui el producte de l'illa", ha dit el conseller de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local, Jaume Alzamora, durant la roda de premsa en la qual ha presentat aquesta campanya, emmarcada dins el pla de reactivació econòmica de Mallorca Reacciona.

El missatge que pretén comunicar aquesta iniciativa és que les petites accions poden donar més suport al petit i mitjà comerç, com també el teixit productiu de l'illa. Per tal d'arribar al màxim de persones possibles, la campanya es difondrà a través de les xarxes socials, publicitat exterior i els mitjans de comunicació.

stats