Societat 31/07/2020

El solar del bloc VIII esbucat del Camp Redó tindrà arbres, enllumenat i paviment nous

La inversió és de 249.379 euros, que procedeixen de la Llei de capitalitat

K. O.
1 min
Les obres al barri de Camp Redó.

PalmaL'àrea d'Infraestructures de l'Ajuntament de Palma està treballant perquè el solar que va quedar buit després de l'esbucament del bloc VIII del Camp Redó tingui 13 arbres i 14 fanals nous d'aquí a un màxim de tres mesos. Les obres varen començar ara fa un mes i també preveuen soterrar el cablatge aeri, instal·lar un sistema per recollir l'aigua de pluja i millorar el paviment de la zona, segons ha explicat el batle de Ciutat, José Hila.

S'hi han invertit 249.379 euros, que procedeixen de la Llei de capitalitat, però es tracta d'un dels diversos projectes que s'estan executant a la barriada i que suposen una despesa de més d'un milió d'euros. Entre gener i març d'enguany es varen invertir 450.000 euros per reurbanitzar 2.200 metres quadrats de carrers, on s’han renovat 18 fanals i s’han plantat 27 arbres nous. Als carrers de Cotllliure i Felip II les voreres són de panot i la resta dels carrers s'han adequat amb el sistema de plataforma única.

"Després de tants anys seguint una dinàmica de degradació és difícil canviar el barri, però si ho feim contínuament sí que es pot aconseguir", ha afirmat Hila. La regidora d'Infraestructures i Accessibilitat, Angélica Pastor, ha comentat que l'actuació al solar és una "obra civil molt important", mentre que la regidora de Model de Ciutat, Habitatge Digne i Sostenibilitat, Neus Truyol, ha assegurat que "tenim un deute històric amb la barriada".

stats