Societat 02/04/2020

Calvià reparteix 41.395 euros entre 125 famílies durant les dues primeres setmanes de l'estat d'alarma

També ha augmentat la plantilla d'atenció als Serveis Socials i n'ha reforçat d'altres

Ara Balears
1 min
Alfonso Rodríguez, batle de Calvià

PalmaL'Ajuntament de Calvià ha fet una prestació econòmica de 41.395 euros per a 125 famílies per tal de cobrir-ne les necessitats bàsiques durant les dues primeres setmanes de confinament. També ha incrementat la plantilla d'atenció als Serveis Socials i ha obert una quarta línia telefònica i un correu electrònic per poder accedir a aquests serveis, segons indica Efe.

Entre les mesures adoptades, ha ampliat el servei a domicili de menjador per a les persones grans que tenen alguna discapacitat o estan en estat convalescent. A més, ha incrementat el servei d'ajuda a domicili, ja que el temps d'atenció han augmentat de 1.294 hores el febrer a 1.429 hores el mes de març.

A més de reforçar els serveis de suport socials, també ha intensificat la col·laboració amb altres administracions durant l'estat d'alarma. Així, per exemple, el mateix Consistori es farà càrrec de l'adquisició i instal·lació de mampares de protecció destinades al Centre de Salut de Santa Ponça, al de Palmanova i al de Bendinat.

Divendres passat va posar en marxa una Unitat Mòbil d'Emergència i d'Inclusió social de la Creu Roja, amb personal que dona atenció diària a les persones sense casa que no han volgut passar el confinament en un alberg o a les instal·lacions habilitades per l'Institut Mallorquí d'Afers Socials (IMAS).

stats