Oficina Menorca
Societat 02/12/2023

Caixa Colonya obre una nova oficina a Menorca en resposta a una petició popular

L’obertura d’aquesta nova oficina respon a una petició popular de 391 firmes recollides per entitats

ARA Balears
1 min
Oficina de Caixa Colonya a Menorca

PalmaCaixa Colonya ha obert una nova oficina a Menorca, en aquest cas a Ferreries. L’obertura d’aquesta nova oficina, ubicada a la plaça Espanya, respon a una petició popular de 391 firmes recollides per les entitats Associació de Veïns l’Enclusa i Club de Jubilats de Ferreries. Així, Colonya ja té quatre oficines a l’illa.

En la reunió del Consell del 22 de maig es va plantejar la proposta d’obertura, que es va valorar molt positivament. En paraules del director general, Biel Bauzà, les previsions d’expansió “no estan tancades” i ha assenyalat que en aquests moments s’està duent a terme la reforma de totes les oficines que ho han requerit.

En aquest sentit, ha detallat que ja se n’han fet quatre i que en queden deu que es duran a terme entre enguany i l’any que ve. També ha remarcat que s’està treballant en la recerca de locals més nous per traslladar-hi oficines, com ja s’està fent a Alaior. Amb l’obertura d’aquesta nova oficina, l’entitat passa a tenir 24 oficines a les Illes Balears: quatre a Menorca, 18 a Mallorca i dues a Eivissa.

stats