Societat 15/12/2019

Un ca en mata un altre i fereix tres persones a Eivissa

La Policia Local d'Eivissa ha interposat quatre denúncies contra l'amo del ca agressor perquè l'animal estava amollat

Ara Balears
1 min
Un Policia Local de les Illes Balears.

EivissaUn ca de raça perillosa n'ha matat un altre i ha ferit tres persones a Platja d'en Bossa, al municipi d'Eivissa. La Policia Local va rebre a les 18.30 h diverses telefonades d'avís pel succés i es va desplaçar al lloc, on també va acudir una patrulla de la Policia Nacional, segons ha informat l'Ajuntament d'Eivissa aquest diumenge en un comunicat.

En arribar-hi, els agents varen confirmar que un ca de raça americana s'havia escapat del seu domicili i havia atacat un home i el ca amb el qual passejava. El ca que va ser atacat va morir i el seu propietari va patir ferides, igual que dues persones més que varen sofrir l'agressió del ca, una per mossegades i el tercer, després de caure.

Finalment, el propietari del ca de raça perillosa va aconseguir retenir-lo fins que varen arribar responsables de la canera. La Policia Local d'Eivissa ha interposat quatre denúncies contra l'amo del ca agressor perquè l'animal estava amollat, no duia morral i no va poder acreditar que tenia l'assegurança obligatòria i les vacunes preceptives.

stats