Societat 11/10/2019

Brad Pitt i Angelina Jolie demanen més temps al jutge per repartir-se el seu patrimoni

L'exparella ha de decidir qui es queda el castell Miraval, la mansió que van comprar el 2011

Ara
1 min
La pel·lícula que no va poder salvar Brangelina

BarcelonaEl divorci d'Angelina Jolie i Brad Pitt s'ha convertit en un procés interminable. Els actors van anunciar el final de la seva relació el 2016, però passats tres anys encara no han pogut donar per tancat el divorci. Si abans el punt de fricció era la custòdia dels seus sis fills, ara ho és el seu important patrimoni. Segons avança el mitjà The Blast, Jolie i Pitt han demanat al jutge que els doni més temps per poder decidir com se'l reparteixen, una petició que ha sigut acceptada amb la condició que els actors paguin de la seva butxaca el jutge privat que haurà d'assumir el seu cas.

El principal punt de conflicte pel que fa al patrimoni és el futur del castell Miraval, la mansió francesa rodejada de vinyes que van comprar el 2011 per 60 milions de dòlars i on es van casar l'any 2014. En teoria, el castell l'havien d'heretar els seus fills i ara els actors es troben amb el dilema de decidir qui se'l queda, si Jolie o Pitt. A més, durant els seus 12 anys de relació, els actors van unir també parts dels seus guanys i patrimoni i hauran de decidir quina part pertoca a qui.

Durant els últims setmanes, tant Pitt com Jolie han parlat del que va suposar el final de la relació per a tots dos. En una entrevista a la revista francesa Madame Figaro, Jolie ha explicat que abans de la separació se sentia "perduda". Per la seva banda, Pitt va confessar al New York Times que els seus problemes amb l'alcohol van influir en el seu divorci.

stats