Rescat
Societat 08/01/2024

Els Bombers rescaten un company lesionat mentre practicava escalada a Caimari

L'home, ha hagut de ser evacuat en helicòpter després de patir un accident

ARA Balears
1 min
El bomber ferit ha estat traslladat a Son Espases

PalmaUn bomber de Mallorca que no estava de servei ha hagut de ser rescatat aquest dilluns mentre practicava escalada a Caimari, per la zona de les Perxes. "Som bomber de muntanya des de fa nou anys, però avui m'ha tocat a mi estar a l'altra part del rescat", ha dit l'esportista a través del perfil de les xarxes dels Bombers de Mallorca. L'home ha hagut de ser evacuat en helicòpter després de patir un accident que li ha suposat una lesió a un turmell quan practicava escalada.

Segons informen els Bombers, l'accident ha tingut lloc sobre les onze i vint d'aquest matí, en una zona coneguda d'escalada, a Caimari. El bomber escalava amb un company, tots dos lliures de servei, quan ha sofert una caiguda i s'ha lesionat en un turmell, la qual cosa li impedia sortir del lloc pels seus propis mitjans.

Després de donar l'alerta, s'ha posat en marxa un operatiu de rescat en el qual han participat els seus propis companys del Grup de Muntanya dels Bombers, a més de guàrdies civils del Grup de Rescat de Muntanya (GREIM) i l'helicòpter de la Guàrdia Civil.

Els Bombers de Mallorca han arribat al lloc per terra i han prestat les primeres assistències al seu company ferit, que finalment ha estat evacuat en helicòpter fins a l'hospital Son Espases, on ha quedat ingressat.

stats