Societat 13/06/2018

BlueBay Hotels ofereix feina per a 20 migrants de l''Aquarius'

La companyia hotelera espera engegar amb la iniciativa una onada de solidaritat per donar resposta als problemes migratoris "que vivim a Europa"

Ara Balears
1 min
La companyia hotelera espera provocar una onada de solidaritat amb la seva iniciativa.

PalmaLa companyia hotelera BlueBay ha oferit 20 llocs de feina per als migrants que viatgen rumb a València a bord de l''Aquarius' després de ser rescatats enmig de la Mediterrània quan es dirigien a costes europees.

L'empresa, que té a l'estat espanyol 23 dels 53 hotels que gestiona a diferents països, emmarca aquesta iniciativa en el seu compromís amb "la solidaritat, la tolerància i la integració cultural", segons ha explicat en un comunicat.

"Esperem que més empreses posin en marxa iniciatives com aquesta per promoure una onada de solidaritat que contribueixi a ajudar en situacions crítiques com aquesta derivades dels problemes migratoris que vivim a Europa", ha declarat el president de BlueBay Hotels, Jamal Santli Iglesias.

La companyia assegura que "ja ha iniciat els tràmits legals oportuns amb les autoritats corresponents per fer realitat aquesta iniciativa".

stats