Societat 07/10/2021

El bisbe de Mallorca, Sebastià Taltavull, sobre la seva vacunació: "Per convicció ho tornaria a fer"

ARA Balears
1 min
Sebastià Taltavull.

PalmaEl bisbe de Mallorca, Sebastià Taltavull, ha assegurat aquest dijous en declaracions al programa Al Dia d'IB3, que la seva vacunació, que es va envoltar de polèmica perquè no formava part de la població diana que rebia el vaccí en aquell moment i va aprofitar que tenia un apartament a una residència, "es va treure de lloc". "La reacció general va ser desmesurada, però per convicció ho tornaria a fer", ha dit.

Cal recordar que el bisbe, en aquell moment, acabava de complir 73 anys i que, a més de no estar entre la població diana, no pernoctava a la residència de Sant Pere i Sant Bernat, sinó al Palau Episcopal de Mallorca. El mateix Bisbat va lamentar la confusió d'aquesta situació i va manifestar que en cap moment hi havia hagut la més mínima intenció d'actuar en contra del protocol establert per les autoritats sanitàries.

Per la seva banda, fonts de la Conselleria de Salut varen confirmar a l'ARA Balears que les residències eren les encarregades de facilitar una llista amb les persones que havien de rebre la vacuna, i que havien de ser usuaris o treballadors del centre, mentre que el bisbe no era ni una cosa ni l'altra.

stats