Paternitat
Societat 03/01/2024

Bertín Osborne, pare als 69 anys d'un fill al qual rebutja

La mare del nen ha renunciat "qualsevol tipus d'ajuda" del presentador

2 min
Bertín Osborne confirma que es divorcia

BarcelonaMentre ella estava a la clínica donant a llum, ell celebrava l'entrada d'any amb la seva família. Des del principi, Bertín Osborne va deixar clar que el tema de la paternitat del fill que ha engendrat amb Gabriela Guillén no anava amb ell: "Jo prefereixo ser avi", va sentenciar a la revista ¡Hola!, el mes de maig. Dit i fet, Osborne va ser avi l'última setmana de l'any, quan va néixer la petita Violeta, filla de Clàudia Osborne i José Entrecanales, primogènit del president d'Acciona. Però l'alegria de ser avi per vuitena vegada li va durar pocs dies, ja que el 31 de desembre va néixer el seu setè fill, del qual ha assegurat sense remordiment que no és "desitjat ni buscat".

El fill d'Osborne i Guillén arriba al món amb força interrogants, ja que a hores d'ara el presentador no accepta la paternitat, motiu pel qual ha demanat una prova d'ADN que certifiqui que ell és el pare de la criatura. “Jo tinc una responsabilitat. Tinc molta família. Tinc fills, nets... Seria una irresponsabilitat no fer-me les proves. Però no per res, perquè crec que és de justícia pel meu entorn fer-ho. No és un tema de desconfiança, sinó que, simplement, és un tema que s'ha de ratificar perquè si no, després hi ha problemes", ha dit en una entrevista en exclusiva a la revista ¡Hola! aquest dimecres.

Guillén, que és directora d'una clínica estètica a Madrid, va donar llum al seu fill a la capital espanyola i el cantant, que es trobava a casa seva celebrant el Cap d'Any, no va assistir al part. A hores d'ara encara no ha vist la criatura ni la mare, amb la qual no coincideix des de l'1 de juliol. Veient la implicació de Bertín, que el mes de maig es va referir a la mare del seu fill com "una nena estupenda que treballa com una burra per tirar endavant la seva vida", però que en cap cas era la seva xicota, Gabriela va posar distància amb el popular cantant. De fet, Gabriela ha renunciat a "qualsevol ajuda", després que Bertín declarés que estava disposat a fer-se càrrec del fill perquè és un "tipus responsable", com es va qualificar ell mateix a la revista.

Amb un nou net i amb un fill que està per veure que sigui fill, Osborne ha destacat que està solter i que "tant de bo tingués una relació esporàdica una mica més llarga". Segons explica a ¡Hola!, últimament, ningú vol sortir amb ell. "Tot el món s'acollona!", exclama Osborne, de 69 anys. De fet, ell ho té clar: "Jo he nascut per estar solter".

stats