Societat 04/02/2022

Ben Amics alerta que l'home que va aparèixer mort a Can Pastilla havia sofert agressions homòfobes

L'entitat assegura que va haver-hi diversos incendis a la zona en la qual residia la víctima

ARA Balears
1 min
Una unitat de suport vital bàsic.

PalmaL'associació Ben Amics ha alertat aquest divendres que l'home que la setmana passada va aparèixer mort al Carnatge, a Can Pastilla, havia sofert agressions homòfobes. En una nota de premsa, han explicat que en algunes ocasions "grups de joves encaputxats" havien agredit la víctima amb pedres al crit de "marieta". A més, també va haver-hi diversos incendis a la zona en la qual residia, segons ha apuntat Ben Amics.

L'entitat ha traslladat el seu condol i suport a la família i ha fet una crida a la societat per donar a conèixer l'existència del Servei d'Atenció Integral (SAI) del Consell de Mallorca, per acompanyar i assessorar les víctimes de LGTBIfòbia i els seus familiars.

Ben Amics ha assenyalat que la família està preocupada pel tractament dels mitjans de comunicació sobre el succés, així com el procés de la investigació policial i judicial, per discernir si es va tractar d'un presumpte homicidi per aporofòbia, homofòbia o racisme.

Amb tot, l'associació està estudiant la viabilitat de personar-se com a acusació particular per a la defensa dels interessos legítims del col·lectiu LGTBI.

stats