Societat 12/05/2021

Ben Affleck i Jennifer Lopez, junts una altra vegada després de 18 anys

Després d'haver-se quedat solters pràcticament alhora, han revifat la seva història d'amor que gairebé va acabar en boda el 2003

2 min
Jennifer Lopez fa 50 anys convertida en una artista polifacètica i una icona global

BarcelonaDesprés de dies amb informacions que apuntaven a una reconciliació d'aquesta famosa parella, la premsa rosa dels EUA s'ha posat d'acord per donar per bona la relació. La prova que ha fet que deixin de parlar en condicional sobre ells són les fotografies i els testimonis que parlen del viatge que han fet plegats al luxós resort de muntanya Big Sky, a Montana, on han estat vistos per altres clients de l'hotel. Mitjans com People i TMZ han donat per bona la relació entres les dues mediàtiques estrelles, que van ser parella al principi dels anys 2000 i que just acabaven de trencar les seves relacions prèvies pràcticament alhora: JLo va posar fi al seu compromís amb el jugador de beisbol Alex Rodriguez el mes passat, després de quatre anys de relació; i ell ho acaba de deixar amb Ana de Armas, actriu d'origen cubà.

Affleck amb la seva exdona, Jennifer Garner, i els seus fills

Segons el relat publicat, Ben Affleck va convidar la seva nòvia Jennifer Lopez a una escapada romàntica a l'esmentada estació d'esquí de luxe, on ell té un xalet. A les imatges que els han fet els paparazzis, Lopez, de 51 anys, i Affleck, de 48, apareixen asseguts l'un al costat de l'altre en una camioneta conduïda per ell. Però la història s'hauria començat a gestar al febrer, quan JLo filmava la seva nova pel·lícula a la República Dominicana durant una greu crisi amb Rodriguez. En aquell moment, segons TMZ, Affleck i la cantant van començar a enviar-se missatges electrònics: ell era a Boston, filmant The tender Bar amb George Clooney, i ella encara estava compromesa amb Rodriguez, amb qui va suspendre el casament pel coronavirus.

JLo amb els seus fills

Quan JLo va tornar a Los Angeles van començar a tenir trobades secretes a la mansió de la cantant, que ja havia oficialitzat la ruptura amb Rodriguez. "La Jennifer va passar uns quants dies amb en Ben fora de la ciutat. Tenen una forta connexió. Una química increïble", ha publicat la revista People, que afegeix: "Tot ha sigut ràpid i intens, però ella és feliç". Els actors van protagonitzar una curta i intensa història d'amor que va començar al set de Gigli l'any 2002. Llavors fins i tot es van comprometre i van posar data per al casament: el setembre del 2003. No obstant això, dies abans la parella el va cancel·lar per separar-se oficialment al cap de només uns mesos.

A continuació, tots dos van fundar les seves respectives famílies. Ella es va casar amb Marc Anthony, amb qui va tenir dos fills anomenats Emme i Max. Per la seva banda, Affleck es va casar amb Jennifer Garner, amb qui es va convertir en pare de la Violet, la Seraphina i en Samuel. Dos matrimonis que van fracassar i que han permès que la parella ara es torni a trobar sota una etiqueta amb què la premsa ja els ha batejat: Bennifer.

Arxiu fotogràfic de la nova parella
stats