Societat 29/06/2021

Bars del passeig Marítim van facilitar alcohol als estudiants confinats a l’hotel Bellver

La Policia Local de Palma va acudir ahir a la nit arran de les queixes veïnals pels sorolls i actes vandàlics dels joves

ARA Balears
1 min
Estudiants confinats a l'hotel Bellver de Palma

PalmaLa Policia Local de Palma ha informat aquest dimarts que agents municipals van acudir ahir vespre a l'hotel Palma Bellver, ubicat al passeig Marítim, arran de les “nombroses queixes de particulars i clients de l’hotel adjacent” pels renous i actes vandàlics dels estudiants de la Península que es troben allà fent quarantena. Segons fonts policials, bars de la zona van subministrar begudes alcohòliques als joves per mitjà de poals fermats als llençols a través de les balconades.

Els agents van poder comprovar com els adolescents confinats reproduïen música a alt volum, cridaven i llençaven objectes al carrer des de les habitacions. Una vegada es van posar en contacte amb el personal de seguretat de l'hotel, els treballadors van assegurar que els joves no havien fet cas de les seves advertències quan els van demanar que aturassin el seu comportament. En canvi, quan moments després els policies locals els ho demanaren, obeïren les seves indicacions.

Cal recordar que els macrobrots originats a les Balears per diferents viatges de final de curs de joves d'arreu de l'Estat –especialment el de Mallorca– ja acumulen 1.167 positius i afecten estudiants de vuit comunitats autònomes. A més, hi ha 4.796 persones considerades contactes estrets en quarantena preventiva, i se'ls estan fent proves diagnòstiques per saber si també estan contagiades, segons ha informat aquest dilluns el director del Centre de Coordinació d'Alertes i Emergències Sanitàries (CAES), Fernando Simón.

stats