Banc d'Aliments
Societat 09/08/2023

El Banc d'Aliments proveeix actualment 28.133 usuaris a Mallorca

El Govern ha firmat la renovació d'un conveni per a la cessió d'una nau a Son Tous

ARA Balears
1 min
Marga Prohens, Antònia Estarellas, Raimundo Montis, Tomeu Sbert i alguns voluntaris del Banc d'Aliments

PalmaEl Banc d'Aliment proveeix actualment 28.133 usuaris gràcies als excedents i les donacions que la fundació distribueix entre 93 entitats encarregades de fer arribar els aliments als usuaris que es troben en situacions de vulnerabilitat. D'aquests usuaris, 1.070 són infants de 0 a 2 anys, 6.095 són nins i joves d'entre 3 i 15 anys i 2.968 són majors de 16 anys.

Així ho han explicat des del Govern, després de la visita de la presidenta del Govern, Marga Prohens, a Mercapalma, on s'ha reunit amb el president del Banc d'Aliments, Raimundo Montis, i el vicepresident, Tomeu Sbert. Prohens els ha traslladat la voluntat de màxim suport i col·laboració per part de l'Executiu autonòmic. Ho ha fet acompanyada de la consellera de Presidència i Administracions Públiques, Antònia Estarellas.

Prohens ha volgut valorar que el Banc d'Aliments mai no ha deixat de dur a terme la seva tasca. Tot i les dificultats que han suposat en els darrers anys la inflació i l'encariment energètic, tots els beneficiaris han continuat obtenint l'ajuda de l'entitat.

Per tot això, des del Govern s'ha reiterat un missatge de total suport i màxima col·laboració al Banc d'Aliments. De fet, com a mostra d'aquest compromís, des de la Conselleria de Presidència s'ha firmat la renovació d'un conveni per a la cessió d'una nau a Son Tous que la fundació necessita per al desenvolupament de la seva feina i que l'entitat ja va estar fent servir durant la pandèmia.

Finalment, la presidenta del Govern ha afegit que "el president de la Fundació sap que podrà comptar amb aquest Govern perquè sabem que la tasca que fa és imprescindible i demostra la solidaritat a les Illes Balears".

stats