Societat 30/05/2022

Baleària connectarà Menorca i Mallorca amb Barcelona amb un servei d'alta velocitat diari

Aquests trajectes es faran per cobrir la demanda de la temporada d'estiu, des de principi de juny fins a mitjan octubre

ARA Balears
1 min
Imatge d'arxiu d'un vaixell de la companyia Baleària.

Baleària oferirà un servei diari d'alta velocitat a la ruta que uneix Barcelona, Ciutadella i Alcúdia, que farà el vaixell Cecilia Payne a partir del pròxim de 3 juny i fins a mitjan octubre, segons recull aquest dilluns Europa Press.

La naviliera operarà una de les connexions més demandades durant el període estival amb un vaixell ràpid que connectarà la capital catalana amb el port menorquí en tres hores i mitja, i dues hores més fins al port mallorquí, segons ha detallat Baleària en una nota de premsa.

800 persones i 200 vehicles

El vaixell té una capacitat per a 800 persones i 200 vehicles i és una de les embarcacions més ràpides que té la flota de la naviliera, ja que pot arribar a una velocitat màxima de 38 nusos.

El trajecte començarà diàriament des de Barcelona a les 16.30 hores, amb arribada a Menorca i Mallorca a les 20 i 22 hores, respectivament.

Aquestes rotacions del fast ferri Cecilia Payne se sumen al servei diari de transport de passatge i mercaderies que fa el ferri Hypatia d'Alexandria. Es tracta d'un dels vaixells més nous de Baleària, que es va estrenar el 2019, amb capacitat per a 800 persones.

stats