Societat 31/05/2019

L'Autoritat Portuària multa el Club Nàutic del Molinar amb 135.000 euros

S'obren expedients a l'entitat per no aturar l'activitat amb motiu de les obres, per la cessió del restaurant a un tercer i per la retirada d'uns cartells informatius

Ara Balears
1 min
L'Autoritat Portuaria obri tres expendients sancionadors al Club Nàutic del Molinar per 135.000 euros

PalmaL'Autoritat Portuària de Balears ha informat de l'obertura de tres expedients sancionadors que sumen una possible sanció de 135.000 euros contra el Club Marítim Molinar de Llevant (CMML) per diverses infraccions relacionades amb l'ampliació d'aquestes instal·lacions.

El primer expedient, que proposa una sanció de 60.000 euros, s'obre pel fet que el club nàutic no ha cessat l'activitat a l'edifici ubicat a la dàrsena del caló d'en Rigo del Molinar, cosa que havia demanat l'Autoritat Portuària "a causa de l'execució de les obres d'adequació de la zona", segons expliquen des de l'entitat sancionadora.

La segona possible sanció, també de 60.000 euros, és deguda a la "cessió a un tercer de l'Autorització d'Ocupació Temporal concedida al CMML per a l'activitat de restaurant".

La tercera, amb valor de 15.000 euros, es produeix per "la retirada dels cartells informatius del cessament de les activitats del CMML i del restaurant per motius de seguretat en l'execució de les obres d'adequació de la zona, col·locats per l'Autoritat Portuària els dies 9 i 13 de maig", informen des de Ports.

Segons explica una nota de l'Autoritat Portuària, "el CMML va rebre notificació oficial de l'inici d'aquests tres expedients sancionadors el passat 16 de maig de 2019". A la notificació es donaven 15 dies per presentar al·legacions.

stats