Successos
Societat 23/06/2023

Aterra un helicòpter en una parcel·la privada de Santa Eulària, a Eivissa, i fan baixar una menor

La Policia Local investiga les causes dels fets

ARA Balears
1 min
Dos agents de la Policia Local de Palma.

PalmaLa Policia Local de Santa Eulària del Riu ha iniciat un expedient per tractar d'esclarir les circumstàncies per les quals un helicòpter ha fet un aterratge en la zona del Cap Martinet de Santa Eulària, a Eivissa, i han fet baixar una menor de l'aparell. Segons ha informat l'Ajuntament, en la parcel·la d'uns particulars, i sense cap avís previ, ha tingut lloc l'aterratge, que ha generat una gran inquietud entre els propietaris i la resta de residents de la zona.

Els fets han ocorregut al voltant de les 16.30 hores d'aquest divendres. De l'aeronau ha baixat una menor, que es trobava bé físicament encara que bastant nerviosa, i l'aparell ha reprès el vol. Els agents han acompanyat la jove amb la seva família i han començat a recaptar dades sobre l'incident. Ja s'ha identificat el pilot, resident a l'Illa.

Les actuacions s'encaminen ara mateix a reunir el màxim d'informació per determinar el motiu pel qual s'ha fet aquest aterratge sense cap comunicació prèvia i a contestar per què el pilot ha deixat a terra la menor abans de reprendre el vol. A més de les mesures que es puguin prendre per la vulneració de la normativa competència de l'Ajuntament de Santa Eulària del Riu, el cas també es posarà en coneixement de l'Agència Estatal de Seguretat Aèria (AESA) per si considera procedent obrir un expedient.

stats