Societat 27/12/2020

L'Associació d'Usuaris del Tren denuncia que els horaris de Nadal dificulten l'ús del transport públic

Reclamen canvis en les freqüències establertes per al 31 de desembre i l'1 de gener

Ara Balears
1 min
Un tren de SFM. / ARA BALEARS

PalmaL'Associació d'Usuaris del Tren ha denunciat que els horaris programats per a les festes de Nadal no ajuden al fet que els illencs "utilitzin el transport públic per anar a fer feina ni per desplaçar-se durant aquestes dates".

En concret, des de l'associació reclamen que els horaris establerts per al 24, 25, 31 de desembre i 1 de gener impossibiliten la circulació en transport públic i han recordat que el tren "és el transport per a molts treballadors de la Part Forana".

"Entenem que són dies especials en els quals es vol afavorir que els treballadors d'SFM puguin conciliar la feina amb la vida familiar i també celebrin les festes, però nosaltres entenem que el transport públic és una necessitat i un bé fonamental que no s'hauria de suspendre per motius de festes i celebracions", han remarcat a través d'un comunicat.

A més, han reclamat que el pròxim 31 de desembre, dia que no és festiu a les Illes Balears, s'ofereixi el servei de transport públic com un dia feiner normal, i que l'1 de gener sigui com un diumenge o festiu normal.

stats