Societat 14/08/2018

L'associació contra el càncer ofereix tallers de prevenció per a infants

La campanya es du a terme gràcies als voluntaris, que es desplacen a diversos campaments d'estiu

Ara Balears
2 min
Els nins aprenen hàbits de vida saludable durant els tallers.

PalmaEls nins i les nines d'entre 6 i 10 anys són el públic objectiu de la campanya que, per segon any consecutiu, la Junta Provincial de les Balears de la l'Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC) ha engegat perquè els campaments d'estiu ofereixin el taller d'hàbits de vida saludable que imparteixen els professionals i voluntaris de l'entitat.

"Un dels objectius de l'AECC és la prevenció de la malaltia i la forma més efectiva d'aconseguir-ho és accedint a la població infantil amb missatges de rebot de conductes de risc com l'exposició inadequada al sol, i promocionant l'adquisició de comportaments saludables com l'alimentació equilibrada i l'exercici físic regular, que són més efectius si es fan des de la infància, i que influeixen de manera notable en la salut de la vida adulta", explica aquesta associació en un comunicat.

TIRME, en la seva aposta per l'educació ambiental i pel canvi d'hàbits dels futurs ciutadans, participa en activitats de conscienciació que es desenvolupen en centres escolars de l'illa, a més de col·laborar en matèria d'acció social amb entitats i col·lectius com l'AECC.

Dins d'aquestes línies de col·laboració, una novetat d'aquesta campanya de l'AECC és la motxilla de regal amb consells per seguir una vida sana i cuidar del medi ambient que rebran els nins i les nines que participin en aquests tallers. La motxilla és patrocinada per TIRME, gràcies al conveni de col·laboració signat amb l'AECC que inclou, entre molts d'altres objectius, el desenvolupament conjunt d'iniciatives de promoció de la salut. A la motxilla, a més d'insistir en els hàbits per a una vida més saludable, es recorda la importància de la reutilització i de no llançar plàstics a la mar.

El taller “Estiu Saludable” de l'AECC s'ofereix, durant els mesos de juliol i agost, de forma totalment gratuïta. Per incloure aquest taller a la programació dels campaments d'estiu únicament és necessari contactar amb la seu de la Junta Provincial de les Balears.

stats